Hinnasto

Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %

Työ hinnat:
Tuntiveloitus on arkisin ma-pe klo 07.00-16.00 55,80€/h
Tuntiveloitus on arkisin klo 16 jälkeen ja lauantaisin 111,6€/h
Tuntiveloitus on sunnuntaisin ja pyhinä 167,4€/h
Kiire- ja päivystystöistä veloitamme hälytyskorvauksen 85€

Huoltoauto veloitus:
Matkakorvaus on kiinteä 31€ arkitöissä kun tulemme asiakkaan luokse Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.
Jos työ sijaitsee muualla kuin Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla niin veloitamme tästä kertyneet ajokilometrit hintaan 0,99€/km tai erikseen sovitulla hinnalla.
Päivystystöissä veloitamme ajettujen kilometrien mukaisesti hintaan 0,99€/km

Minimi veloitus on 2h ja meillä on käytössä alkavan tunnin laskutus. (Sopimusasiakkaat erikseen sovitulla sopimuksella.)

Laskutettavaan työaikaan sisältyy: matkustus aika kohteeseen ja takaisin, tarvikkeiden haku, varsinaiseen työhön käytetty aika, työmääräimen täyttö sekä tarvittaessa esimerkiksi työvälineiden puhdistus(viemärin avaus töissä), raporttien kirjoittaminen, jätteiden poisvienti ja muut mahdolliset työhön sisältyvät tehtävät.

Laskutettavan työajan lisäksi veloitamme matkakorvauksen/kilometrit ja tarvikkeet. Tarvikkeet laskutetaan voimassa olevan tukkuhinnaston mukaisesti. Sekä erikoistyökaluista kuten rassikone, viemärikamera, vesi-imuri, laskutamme koneveloituksen.

Takuu:
Takuuaika työlle ja tarvikkeille on 24kk asennus päivästä alkaen, mutta jotkut valmistajat antavat tuotteilleen pidempiä takuita ja tämä on tarkistettava valmistajalta erikseen tarvittaessa.

Kotitalousvähennys: Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten saat kotitalousvähennyksen tehdyistä LVI-huolto ja asennustöistä. Tarkemmat tiedot löydät esim. verottajan sivuilta.

 


Palvelun tuottaa Fokus
LVI-Huolto Marjamaa Oy Copyright (c)2021, All Rights Reserved.